Online marketing szolgáltatások

A Valódi Érték csapata segítséget nyújt a 40 feletti ambíciózus vállalkozóknak az online világban, hogy minél több bevételt tudjanak elérni a mai internet uralta világban.

Szolgáltatásainkkal lehetővé tesszük számodra is, hogy

minél több bevételt érj el,

alacsonyabb költség mellett,

és mindezt automatizáltan.

Így egyre kevésbé lesz szükség a személyes közreműködésedre.

Biztos Te is kerültél már olyan helyzetbe, hogy olvastál vagy hallottál olyan szuper megoldásokról, amiktől majd sok lesz a bevételed, és szinte ingyen van. Aztán ahogy elkezdted jobban megnézni, kiderült, hogy ez mind nagyon sok idődet veszi el, és nem is tudod egyedül megoldani. Így egyre frusztráltabb lettél, és a végén inkább fel is adtad.

Mi ezeket a frusztrációkat spóroljuk meg Neked! Velünk meg tudod beszélni az elképzeléseidet, mi pedig javaslatokat teszünk, mi az, ami számodra hasznos lehet. Aztán meg is oldjuk helyetted, hogy Neked ne kelljen erre pazarolni a drága idődet. Egy saját marketing kivitelezői csapatod lesz, aki Neked dolgozik. Hát nem csodás? (De, szerintünk igen.) Több ügyfelünk hálás azért, hogy ránk talált. És egyben sajnálják, hogy nem sikerült lerövidíteniük az utat, és megspórolniuk a tanulópénzt.

Az eddig tapasztalataink azt mutatják, hogy akik megpróbáltak maguk boldogulni az online világban, vagy idő, vagy a megfelelő tudás hiányában nem tudták teljesen kihasználni a lehetőségeiket, és sok bevételtől estek el, esetleg nagyon magas költség mellett tudták csak növelni a bevételeiket. Ne kövesd el Te is azt a hibát! Az időnk sajnos véges, és mindenki ahhoz ért jobban, amiben több a tapasztalata, és azt gyorsabban is el tudja végezni. Ezért javasoljuk, hogy mindig bízd szakemberre a feladatot.

 

Az általunk nyújtott online marketing megoldásokkal segítünk Neked online bevételt termelni. A szolgáltatásainkat a Te személyedre/vállalkozásodra szabjuk és folyamatosan optimalizáljuk a minél nagyobb siker elérése érdekében.

Vágjunk is bele!

Válassz szolgáltatásaink közül, és nézd meg, melyikre van először szükséged!

Online marketing szolgáltatások

Online marketing tanácsadás, teljeskörű online audit

Közösen végignézzük az online tevékenységedet, mit hogyan csinálsz, és hol tudunk többet kihozni belőle. Átnézzük a weboldaladat, a social média felületeidet, a Google Ads, Google Analytics, Search Console, Google My Business fiókodat is. 

Marketing automatizmus, hírlevél, CRM rendszer, ERP

A hírlevelezéssel tudsz a legolcsóbban eladni. Először meg kell szerezned minél több érdeklődő e-mail címét, és akkor nekik tudod is küldeni az ajánlataidat szinte ingyen. Automatizáltan. CRM Rendszerrel pedig kézben tudod tartani az érdeklődőidet, vevőidet. Ügyfélkezelő rendszer készítése, mellyel nyomon tudod követni, hogy mikor, melyik vevőd mennyit vásárolt, és ezáltal látod majd azt is, hogy ki mennyire értékes a vállalkozásod számára.

online marketing kivitelezés

Online marketing kivitelezés

Ide több dolog is tartozhat, attól függően, hogy az ügyfélnek mire van szüksége. Lehet, hogy seo, google ads szolgáltatásra van szükség (lásd lentebb!), de az is sokszor előfordul, hogy marketing tervet, piackutatást kell készíteni. Ide tartozhat azonban még a kampányok teljeskörű kivitelezése is. A közös tervezéstől a hirdetések beállításáig.

A keresőoptimalizálás (seo) célja: minél több látogatót hozzon a keresőből hirdetés nélkül (organikusan). Ez egy hosszú távú stratégia, mivel az eredményekhez időt kell adni a Google-nek. Egy változtatás hatása nem azonnal érződik. 

seo audit

SEO audit

Teljes körű SEO audit, amely több oldalas részletes elemzést tartalmaz a weboldal jelenlegi pozíciójáról, erősségéről, hiányosságairól és lézerpontos képet ad arra, hogy mit kell rajta javítani. Vezető SEO megoldást nyújtok magyar nyelven, közérthetően elmagyarázva, dokumentálva.

havi seo szolgáltatás

Havi SEO szolgáltatás

A feltárt technikai hibák folyamatosan javításra kerülnek a havi keresőoptimalizálás során. A seo audit során elvégzett kulcsszókutatás, konkurenciaelemzés pedig megadja a térképet arra, hogy merre érdemes tovább haladni. Így folyamatos tartós növekedést érhetsz el az organikus weboldal látogatásokban, forgalomban.

seo konzultáció tanácsadás

SEO tanácsadás, konzultáció

A SEO tanácsadás során havonta 2, vagy 4 alkalommal 1 órás közös munka során átnézzük, megbeszéljük és akár ki is javítjuk az oldaladon / webshop-odban lévő hibákat. Ez egyfajta "oktatás" is, mely alapján Te is tovább tudod fejleszteni a weboldaladat.

Google Ads szolgáltatások

A hirdetések egy gyors bevételszerzést eredményeznek. Annak megfelelően választjuk ki a hirdetési helyet és a hirdetés fajtáját, hogy hol vannak azok az emberek, akiknek el akarsz adni.

A Google Ads hirdetés, amivel a Google keresőjében tudsz megjelenni, itt tudod hirdetni a termékedet, szolgáltatásodat online. 

seo audit

Google Ads audit

A Google Ads audit során átnézem a Google Ads fiókot és a hozzá kapcsolt Analytics fiók beállításait is. Megmutatom, hogy milyen beállításokat, és hogyan érdemes használnod. Átnézem a kulcsszavakat is, arra is kapsz javaslatot. Megnézzük, hogy mit érdemes és hogyan használnod, hogy jobb eredményeket érjél el a hirdetéseiddel. Erről videó is készül, melyet bármikor vissza tudsz nézni.

hirdetéskezelés

Hirdetéskezelés

Ez egy havi együttműködés, melynek során a meglévő Google Ads fiókodat átnézem, javítom. Ha még nincs Google Ads fiókod, akkor létrehozok egy újat, melyet Te is látni fogsz. Összekötöm a Google Analytics-szel, hogy lásd, mennyi vásárló érkezett hirdetésből. Beállítom a konverziókat, létrehozom a közönségeket. Majd a megfelelő kulcsszavakkal és kampánytípusokkal elindítom a hirdetéseket. Előtte azonban mindig egyeztetek Veled.

seo konzultáció tanácsadás

Google Ads tanácsadás, konzultáció

A tanácsadás során közösen átnézzük, megbeszéljük és akár létre is hozzuk a Google Ads hirdetéseidet. Ez egyfajta személyre szabott "oktatás" is, mely alapján Te is fogod tudni a továbbiakban hirdetni a termékedet, szolgáltatásodat. A tanácsadás kérhető 1 órára, vagy akár több órát is tudsz egyszerre vásárolni.

Online marketing videós anyagok

Hivatalos tanúsítványt adó online Pinterest videótanfolyam

A Pinterest a Te virtuális parafatáblád, amire kitűzheted a kedvenc képeidet. A legtöbb magyar vállalkozó nem használja a Pinterestet, így fogalma sincs, hogyan lehet ezt üzletileg kihasználni, hogyan szerezhetne több látogatót az oldalára a segítségével.

Google Ads Mentor Program

Csatlakozz a Mentor Programba, és hozzuk létre együtt a Google-ben az első hirdetésedet! A videók segítségével megtanulod, hogyan szerezhetsz több látogatót és vevőt az oldaladra. A videókhoz mentorálás is jár, hiszen 8 héten keresztül közösen fogunk dolgozni azon, hogy TE magad képes legyél érteni és beállítani a Google Ads hirdetéseidet.

SEO PowerSuite és Ubersuggest képzés 

3 részből álló online képzés. Megismered, hogyan tudod ezekkel a seo szoftverekkel optimalizálni a tartalmadat, hogy a Google szemében minél jobb és minőségibb honlapod legyen. Segít a kulcsszókutatásban, a linképítésben, és a technikai hibákat is könnyedén és gyorsan megtalálod velük. 

INGYENES online marketing anyagok

Ügyfélvélemények

További ajánlások...

Hogyan dolgozunk együtt?

Helyzetfelmérés

Sok-sok kérdést teszünk fel, és átnézzük a jelenlegi értékesítési tevékenységedet, valamint a használt marketing eszközöket. Ez alapján javaslatot teszünk a javítandó területekre, hogy hatékonyabban tudj több bevételt elérni.

Kivitelezés

A kérdőívre adott válaszok eredményeként a javasolt és hiányos feladatokat elvégezzük helyetted. Így Neked már csak az üzletre kell koncentrálnod. Cél: folyamatos bevételnövekedés.

Folyamatos fejlesztés

Nem engedjük el a kezedet, további növekedés és bevételszerzés érdekében folyamatosan fejlesztjük a marketingedet. Így tudjuk hosszú távon elérni a célt; növekvő bevétel, csökkenő hirdetési költségek mellett.

Kivel tudunk együtt dolgozni?

tudja, hogy szüksége van hatékony marketing eszközökre a profitja növekedéséhez

aki növelni szeretné a bevételét, és elfogadja, hogy ehhez online jelenlét is szükséges

tervezi a vállalkozása lépéseit

van stratégiája, nem baj ha itt-ott hiányos, majd átbeszéljük

aki szakértő a saját területén

a határidőket saját magára is érvényesnek tekinti

Kivel nem tudunk együtt dolgozni?

nem akar fejlődni, nem akar online színtérre lépni

aki nem hallgatja meg mások tanácsát, azt rögtön kritikának érzi

a marketinget felesleges hókusz-pókusznak érzi

nem tervez, csak ábrándozgat, nincsenek célok kitűzve

nem csapatjátékos

Dolgozzunk együtt!

Varga Éva

Valódi Érték tulajdonosa

Online marketing Szolgáltatás - Valódi Érték

Szeretnél Te is online bevételt?

Vedd fel velem a kapcsolatot!

valódi érték online marketing