Online marketing szolgáltatások

A Valódi Érték csapata segítséget nyújt a 40 feletti ambíciózus vállalkozóknak az online világban, hogy minél több bevételt tudjanak elérni a mai internet uralta világban.

Szolgáltatásainkkal lehetővé tesszük számodra is, hogy

minél több bevételt érj el,

alacsonyabb költség mellett,

és mindezt automatizáltan.

Így egyre kevésbé lesz szükség a személyes közreműködésedre.

Biztos Te is kerültél már olyan helyzetbe, hogy olvastál vagy hallottál olyan szuper megoldásokról, amiktől majd sok lesz a bevételed, és szinte ingyen van. Aztán ahogy elkezdted jobban megnézni, kiderült, hogy ez mind nagyon sok idődet veszi el, és nem is tudod egyedül megoldani. Így egyre frusztráltabb lettél, és a végén inkább fel is adtad.

Mi ezeket a frusztrációkat spóroljuk meg Neked! Velünk meg tudod beszélni az elképzeléseidet, mi pedig javaslatokat teszünk, mi az, ami számodra hasznos lehet. Aztán meg is oldjuk helyetted, hogy Neked ne kelljen erre pazarolni a drága idődet. Egy saját marketing kivitelezői csapatod lesz, aki Neked dolgozik. Hát nem csodás? (De, szerintünk igen.) Több ügyfelünk hálás azért, hogy ránk talált. És egyben sajnálják, hogy nem sikerült lerövidíteniük az utat, és megspórolniuk a tanulópénzt.

Az eddig tapasztalataink azt mutatják, hogy akik megpróbáltak maguk boldogulni az online világban, vagy idő, vagy a megfelelő tudás hiányában nem tudták teljesen kihasználni a lehetőségeiket, és sok bevételtől estek el, esetleg nagyon magas költség mellett tudták csak növelni a bevételeiket. Ne kövesd el Te is azt a hibát! Az időnk sajnos véges, és mindenki ahhoz ért jobban, amiben több a tapasztalata, és azt gyorsabban is el tudja végezni. Ezért javasoljuk, hogy mindig bízd szakemberre a feladatot.

 

Az általunk nyújtott online marketing megoldásokkal segítünk Neked online bevételt termelni. A szolgáltatásainkat a Te személyedre/vállalkozásodra szabjuk és folyamatosan optimalizáljuk a minél nagyobb siker elérése érdekében.

Vágjunk is bele!

Válassz szolgáltatásaink közül, és nézd meg, melyikre van először szükséged!

Online marketing szolgáltatásaink

CSATLAKOZZ A GOOGLE ADS KIHÍVÁSOMHOZ!

HOZD LÉTRE ÖNÁLLÓAN AZ ELSŐ GOOGLE ADS HIRDETÉSEDET!

KIHÍVLAK!

Saját magad elkészíted a hirdetésed a Google Ads-ben és 8 hét múlva már önállóan kezeled a fiókodat!
ÉRDEKEL

Marketing tanácsadás, online marketing kivitelezés

Közösen végignézzük a tevékenységedet, mit hogyan csinálsz, és hol tudunk többet kihozni belőle.

 • Mit értékesítesz?
 • Hol?
 • Hogyan?
 • Kik vásárolnak tőled?
 • Ki a versenytársad?
 • Hogyan tudnál hatékonyabb lenni?
 • Hogyan legyen több vevőd?
 • Hogyan legyen több bevételed?

Keresőoptimalizálás, SEO

INGYEN látogatókat szerzünk a honlapodra. A keresőoptimalizálás egy hosszú távú stratégia, mely folyamatosan hozza a látogatókat a honlapodra, akikből vevők lesznek.

Ennek kapcsán a következőket ajánljuk Neked, ha már van egy honlapod:

 • honlapelemzés, hogy meglásd, hol a hiba, miért nem jön több vevő
 • meglévő honlapod optimalizálása, hogy a keresőben minél előrébb jelenj meg az általad kínált szolgáltatásra és többen kattinsanak a honlapodra
 • meglévő webáruházad optimalizálása, hogy a keresőben minél előrébb jelenjenek meg a termékeid, és többen vásároljanak nálad
 • cikkek írása a honlapodra, amivel elnyered a vevőid bizalmát
 • linképítés, minél több honlapról lássanak Téged
 •  

Hirdetéskezelés

A hirdetések egy gyors bevételszerzést eredményeznek. Annak megfelelően választjuk ki a hirdetési helyet és a hirdetés fajtáját, hogy hol vannak azok az emberek, akiknek el akarsz adni.

Google Adwords hirdetés, amivel a Google keresőjében tudsz megjelenni, reklámszöveggel itt tudod hirdetni a termékedet, szolgáltatásodat online. Ezen belül lehet többféle hirdetésed:

 • szöveges hirdetés, mely azoknak jelenik meg, akik direktben arra keresnek
 • képes hirdetés (Display)  más weboldalakon, vagy a felhasználó gmail levelei között
 • Youtube hirdetés, videós rövid hirdetés, vagy csak videónézés közben megjelenő szöveges hirdetés, amivel a terméked, szolgáltatásod iránt kelted fel az érdeklődést

További információk a Google hirdetésekről.

Marketing automatizmus, hírlevél, cRM rendszer

A hírlevelezéssel tudsz a legolcsóbban eladni. Először meg kell szerezned minél több érdeklődő e-mail címét, és akkor nekik tudod is küldeni az ajánlataidat szinte ingyen. Automatizáltan. CRM Rendszerrel pedig kézben tudod tartani az érdeklődőidet, vevőidet.

 • feliratkozó űrlap elkészítése, amivel a honlapodon el tudod kérni az érdeklődőid e-mail címét
 • hírlevélküldő rendszer kialakítása, amivel rendszeresen leveleket, ajánlatokat tudsz küldeni azoknak, akik megadták e-mail címüket
 • levelek beillesztése, időzítése, hogy ne Neked kelljen minden egyes levelet egyesével megírnod, és kiküldened, a rendszer automatikusan elintézi helyetted a megadott időben
 • automatizmusok létrehozása, amellyel pl. véleményt kérhetsz a feliratkozóidtól a letöltött e-book-od elolvasása, után, vagy pl. értesíti őket, ha még nem fizettek, vagy kiszállítás előtti napon figyelmezteti őket az érkezésre
 • kampányok lebonyolítása, hogy ne Neked kelljen ezzel sem foglalkoznod! 🙂

Ügyfél vélemények

További ajánlások...

Hogyan dolgozunk együtt?

Helyzetfelmérés

Sok-sok kérdést teszünk fel, és átnézzük a jelenlegi értékesítési tevékenységedet, valamint a használt marketing eszközöket. Ez alapján javaslatot teszünk a javítandó területekre, hogy hatékonyabban tudj több bevételt elérni.

Kivitelezés

A kérdőívre adott válaszok eredményeként a javasolt és hiányos feladatokat elvégezzük helyetted. Így Neked már csak az üzletre kell koncentrálnod. Cél: folyamatos bevételnövekedés.

Folyamatos fejlesztés

Nem engedjük el a kezedet, további növekedés és bevételszerzés érdekében folyamatosan fejlesztjük a marketingedet. Így tudjuk hosszú távon elérni a célt; növekvő bevétel, csökkenő hirdetési költségek mellett.

Kivel tudunk együtt dolgozni?

tudja, hogy szüksége van hatékony marketing eszközökre a profitja növekedéséhez

aki növelni szeretné a bevételét, és elfogadja, hogy ehhez online jelenlét is szükséges

tervezi a vállalkozása lépéseit

van stratégiája, nem baj ha itt-ott hiányos, majd átbeszéljük

aki szakértő a saját területén

a határidőket saját magára is érvényesnek tekinti

Kivel nem tudunk együtt dolgozni?

nem akar fejlődni, nem akar online színtérre lépni

aki nem hallgatja meg mások tanácsát, azt rögtön kritikának érzi

a marketinget felesleges hókusz-pókusznak érzi

nem tervez, csak ábrándozgat, nincsenek célok kitűzve

nem csapatjátékos

Dolgozzunk együtt!

Varga Éva

Valódi Érték tulajdonosa

Online marketing Szolgáltatás - Valódi Érték

Szeretnél Te is online bevételt?

Vedd fel velem a kapcsolatot!

valódi érték online marketing