SEO szolgáltatások

Mi az a seo szolgáltatás?

A SEO (Search Engine Optimization, magyarra fordítva: keresőoptimalizálás) az a folyamat, amely javítja a weboldal láthatóságát a keresőmotorok (Google keresés) eredményei között. Ez azt jelenti, hogy ennek érdekében speciális technikákat, stratégiát alkalmazunk, ezáltal a webhelyed rangsorolása javul a keresési találatok között. Így a Google-ben előrébb fogsz megjelenni a találatok között. Ez pedig azt eredményezi, hogy több látogatód fog érkezni hirdetés nélkül.

Milyen eredményeket lehet elérni a seo szolgáltatással?

Ahogy az előző bekezdésben is olvashattad, több látogatót tudsz így szerezni a Google keresőből anélkül, hogy hirdetnél. Itt érdemes megemlíteni azt is, hogy ha valaki például organikusan szerez például havonta 2000 látogatót, akkor azt is ki lehet számolni, hogy ugyanezt a 2000 látogatót hirdetéssel mennyi pénzzel tudná elérni. Így láthatod, hogy ha külön figyelmet szentelsz a keresőoptimalizálásra, akár úgy, hogy Te magad csinálod, akár úgy, hogy megbízol valakit vele, már azzal mennyi pénzt tudsz havi szinten megspórolni.

Azt pedig már Te is tudod, hogy minél több releváns látogató, annál több vevő. A több vevő pedig több pénzt hoz, vagyis több bevételed lesz. 

 

Referenciák: seo szolgáltatások eredményei

Seo szolgáltatás révén az alábbi eredményeket értük el az ügyfeleknél a megfelelő stratégia és technikák alkalmazásával

Több webshoppal, nagykerrel és fizikai üzlettel rendelkező cég keresőoptimalizálása (B2C)

A cég azzal keresett meg, hogy az egyik webshopjának a forgalma szinte a nullára visszaesett (2021. nov.), a másiké pedig még el sem indult. Az egyik webshop woocommerce-s, a másik pedig egyedi fejlesztésű. Ezen kívül még a bolti forgalmat is növelni szerette volna. Azon túl, hogy mindkét webshopra fókuszálva javítottuk a meglévő klasszikus webshop hibákat, fejlesztettük a tartalmat, elindítottunk Google Ads hirdetéseket is mind országosan (webshop miatt), mind pedig helyileg (bolt miatt).

A forgalom és a látogatottság magáért beszél. 

wordpress webshop eredmény search console-ban
woocomerce-s webshop esetén a seo szolgáltatás eredménye
új egyedi fejlesztésű webshop eredménye
új, egyedi fejlesztésű webshop eredménye

Szolgáltatást nyújtó cég szűk területen, nagyon behatárolt piaci szegmenssel (B2B)

2020. januárban készült el a cég elemzése, amelyben az alapvető hibák javítása febr-márc-ban történt meg. Már ez alapján is megduplázódtak a kattintások az előző időszakhoz képest. Míg 2019. nov-ben még csak 51 kattintás volt, ez már 2020. márc-ra 139 lett! A szövegírás, tartalomfejlesztés csak ezután indult el. De ennek már elég jól látszik az eredménye a fenti grafikonon is. Ez csak az organikus forgalmat mutatja. Ez mellett Google hirdetés is ment, mely szintén szép eredményeket hozott.

b2b ceg seo eredmenye

Egészségügyi cég SEO audit és havi keresőoptimalizálás (B2C)

A Google algoritmus frissítése miatt az érintett ügyfél azzal keresett meg, hogy weboldala látogatási forgalma jelentősen visszaesett, emiatt a Google helyezése is romlott.

Weboldala SEO auditja, tartalomfejlesztési terve és havi keresőoptimalizálása után a növekedést a diagram is mutatja.

Amikor átvettem, akkor még a napi látogatottság 50-100 fő között volt, ez ma már 900-1100 fő!

egészségügyi cég eredménye keresőoptimalizálás után

Miért jó Neked, ha igénybe veszed a seo szolgáltatásomat?

  • Nálam nem csak stratégiát, de technikai kialakítást, megvalósítást is kapsz. Amennyiben wordpress-szel készült az oldalad, vagy ismert bérelhető webshop motorral, akkor be is állítom az általam javasoltakat.
  • A seo beállításokon és stratégián kívül további online marketing megoldásokra is javaslatot teszek, segítek. Az ügyfeleim imádják, hogy pontos vagyok, sokat ötletelek velük a megvalósítás során is.
  • Folyamatosan konzultálunk, átbeszéljük a feladatokat, áttekintjük a fejlődést, haladási irányt.  Rugalmas vagyok, hiszen emailben, telefonon folyamatosan elérhető vagyok, vagy visszahívlak.
  • Minősített SEO mester vagyok. Egyike vagyok azon 2 SEO mesternek, akik Magyarországon hivatalos tanúsítványt szereztek erről! (További információkat itt találsz rólam: https://valodiertek.hu/varga-eva/)
  • Egyszerre kevés ügyfelet vállalok, azonos iparágban pedig mindig kizárólagosságot élvez az ügyfelem, vagyis biztos lehetsz benne, hogy a konkurenciádnak nem fogom vállalni ugyanazt a feladatot, amit neked is.
  • Folyamatosan fejlesztem magam, így külföldi seo szakemberek tudását is megkapod

Mikor ajánlom a seo szolgáltatást, és mikor nem?

Sajnos nagyon sok honlapot látok, és sokan fordulnak hozzám, hogy már rég kész a honlapjuk, de látogató egy sem, vagy nem sok volt rajta. Hiába a sok szép honlap, a csili-vili külső, ha nem hoz eredményt. Ekkor szoktak hozzám fordulni, holott a legjobb már az elején lenne, amikor még csak készül a honlap. Akkor már egy jól struktúrált oldal indulna el, amire hamarabb érkeznének az érdeklődők.

De nincs nagy vész akkor sem, ha már ez egy meglévő weboldal, azon is lehet javítani, fejleszteni. Erre is jó megoldás a seo szolgáltatás igénybevétele.

Sokan még mindig a legújabb csodatablettát keresik, amivel gyorsan eredményt lehet elérni, és azonnal millió Ft-okat hoz a konyhára. Ki kell ábrándítsalak: Ez sajnos nem az a szolgáltatás.

Itt nincsenek azonnali eredmények, hiszen idő kell a Google-nek míg felfedezi, beindexeli a tartalmadat. Így ahhoz is időt kell hagyni neki, míg észreveszi a változtatásokat.

Tudom, hogy mindig mindenki a legújabb technikákat keresi, de nem biztos, hogy minden jól bevált módszer mindenkinél egyformán használható. Így a keresőoptimalizálás sem való mindenkinek.

Kinek való a seo szolgáltatás?

Aki hajlandó megfogadni a szakértői tanácsokat, és képes változtatni is

Aki nem azonnali eredményeket vár, türelmes, tudja, hogy ez egy befektetés a jövőbe

Aki képes hosszú távon gondolkodni

Aki hajlandó erre pénzt is áldozni, ugyanis a seo nem egy olcsó mulatság

Aki nem csak egy újabb csodatablettára vár

Aki nem csak hirdetésből szeretne látogatókat, vásárlókat szerezni

Kinek nem való a seo szolgáltatás?

Aki nem képes fejlődni, nem hajlandó változtatni – minden úgy jó, ahogy van

Aki nem szeretne több vevőt, látogatót, vagy jól el van a hirdetésekkel is

Aki nem képes hosszú távon gondolkodni

Aki azonnali értékesítést, bevételt szeretne (neki ajánlom a Google Ads hirdetéskezelést)

Aki mindig az újabb csodatechnikákat hajtja, és abban bízik)

Aki azt gondolja, hogy a seo-val ma már nem lehet eredményt elérni (lásd fentebb a referenciákat)

SEO szolgáltatások - miket tudsz nálam igénybe venni?

Jellemzően 2 féle seo szolgáltatást kínálok: egyszeri és rendszeres, hosszú távú keresőoptimalizálás.

Ezeken kívül tartok még online tanácsadást, konzultációt is. Ez lehet egyszeri, vagy akár havi jellegű is.

seo audit

SEO audit - az egyszeri seo szolgáltatás

Teljes körű SEO audit, amely több oldalas részletes elemzést tartalmaz a weboldal jelenlegi pozíciójáról, erősségéről, hiányosságairól és lézerpontos képet ad arra, hogy mit kell rajta javítani. Az egyszeri seo elemzés során feltárom a lehetséges irányokat, lekutatom a kulcsszavakat, technikai, tartalmi, backlink elemzést végzek, illetve kialakítjuk a stratégiát, hogy mit kell változtatni az oldalon, és esetleg milyen tartalmi elemekkel, aloldalakkal, kategóriákkal bővüljön Vezető SEO megoldást nyújtok magyar nyelven, közérthetően elmagyarázva, dokumentálva.

havi seo szolgáltatás

Havidíjas keresőoptimalizálás

A havi díjas seo együttműködés során a seo auditban feltárt hibák kijavítása, a fejlődési irányok, stratégia megvalósítása történik hónapról hónapra, rendszeres konzultációval együtt. Ez kérhető cikkírással, ill. cikkírás nélkül (de persze az iránymutatást ekkor is megadom a cikkekre vonatkozóan, de ebben az esetben nem mi írjuk meg a cikket, hanem Te). Ez a havi szolgáltatás teszi lehetővé, hogy a keresőoptimalizálásra fordított munka ne egyszeri hatást hozzon, hanem folyamatos tartós növekedést az organikus weboldal látogatásokban, forgalomban.

Kiszerveznéd a seo-t? Seo szolgáltatást keresel? A legjobb helyen jársz!

Azt azonban ne feledd, hogy a seo szolgáltatás nem a gyors bevételt fogja eredményezni. Ezt ne várd tőle! A keresőoptimalizálás ugyanis egy hosszú távú folyamat, melyre így is kell tekinteni. Egyfajta befektetés a jövőbe. Így akkor is eredményt hoz, ha nem fizetsz a Google-nek. Szemben a Google Ads hirdetéssel, ami csak akkor és addig szállítja az érdeklődőket a honlapodra, amíg fizetsz a hirdetésért.

Rendeld meg még ma, hiszen minden nap újabb és újabb weboldalak jönnek létre, és a konkurenciád sem alszik. Ne hagyd, hogy a versenytársaid megelőzzenek, légy előttük pár lépéssel. Hiszen ahogy fentebb is írtam már: a seo hatásának idő kell, és minél tovább halogatod, annál többen beelőzhetnek.

 

Seo szolgáltatások megrendelése

Seo szolgáltatások megrendeléséhez nem kell mást tenned, mint a elérhetőségeim egyikén jelentkezz nálam, és utána felveszem veled a kapcsolatot.

Minden ajánlatadás előtt kiküldök egy kérdőívet, mely alapján felmérem a feladatot, információt kapok a cégedről, működésedről. A legfontosabb, hogy tisztában légy vele, mennyit szánsz erre, mekkora keretből tudunk gazdálkodni. Annak megfelelően fogok tudni én is javasolni Neked együttműködési formákat.

Seo szolgáltatás árak

Ahogy fentebb láttad, többféle szolgáltatás is van, melyek közül választani tudsz. A seo ára minden esetben attól függ, milyen feladatot szeretnél rám bízni. Mivel minden ügyfél és minden iparág más, ezért nehéz egy konkrét árat meghatározni látatlanban. Éppen ezért szoktam elküldeni a seo kérdőívet, mellyel jobban megismerem az ügyfél elképzeléseit. Ha ezekkel tisztában vagyok, valamint láttam a honlapot, amiről szó van, akkor már fogok tudni ajánlatot adni, ami természetesen tartalmazza az árat is.

Addig azonban érdemes elolvasnod ezt a cikket, hogy legyen némi elképzelésed róla, milyen összegekben tudsz gondolkodni: SEO árak!

Ügyfélvélemények

További ajánlások...

Dolgozzunk együtt!

Varga Éva

Valódi Érték tulajdonosa

SEO szolgáltatások - Valódi Érték

Szeretnél Te is online bevételt?

Vedd fel velem a kapcsolatot!

valódi érték online marketing